Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- donderdag 10 oktober 2024 20u00 - 22u30
De Rots - MARKTPLEIN 5, 9860 SCHELDEWINDEKE
Voordracht. Fermenteren is een millennia-oude traditie. Vroeger werd de techniek gebruikt om ingredi?nten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z?n gezondheidsvoordelen en de unieke smaken die je ermee cre?ert. Sander en Thomas Wuyts van Kultured willen zoveel mogelijk mensen hierover vertellen.
Tijdens deze voordracht kom je meer te weten over deze bewaartechniek en krijg je antwoorden op vragen zoals: wat is fermenteren? Wat is de wetenschap achter fermentatie? Hoe wordt fermenteren vandaag gebruikt? Je krijgt ook tips voor gerechten en tot slot zijn er proevertjes om je helemaal te inspireren.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Sander en Thomas Wuyts van Kultured
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Scheldewindeke
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten